آرشیو دسامبر 2018

ثبت شرکت و اماکن در کشورهای اروپایی

ثبت شرکت امری تخصصی است که باید پیش از اقدام کلیه اطلاعات اعم از قوانین کشور مورد نظر، فرم ها و انواع چارچوب های قانونی شرکت ها ، ضوابط و مقررات ادارات و ارگان هایی که به شرکت ها نظارت می کنند و .. را در اختیار داشت.

اینکه شما به فکر ثبت شرکت در کشوری خارجی افتاده اید و در نظر دارید، فعالیت خود را گسترش دهید، انتخابی هوشمندانه است ولی تمام موضوع یک تصمیم گیری نیست!

شما باید با دقت برنامه ریزی کنید و کلیه اقدامات خود را کاملا سنجیده انجام دهید.

اولین قدم پس از زمانی که بازار کار و کشور مورد نظرتان را انتخاب کردید، کسب اطلاعات درباره فرم (چارچوب) شرکت آینده تان است .

به عنوان مثال می توان فرم های e.U. و GmbH و KG و AG که از جمله فرم های مرسوم در کشور اتریش و آلمان هستند را نام برد که هر کدام از این چارچوب ها با یکدیگر تفاوت زیادی دارند .

زمانی انتخاب شما صحیح و راحت خواهد بود که شما دقیقاً همانند کشور خودتان تفاوت این فرم ها را بدانید، این دقیقاً مثل زمانی است که شما شرکتی را در کشور ایران مایلید به ثبت برسانید و در حال تحقیق درباره فرم شرکت ها هستید، که به عنوان مثال تفاوت میان شرکت سهامی خاص با مسئولیت محدود را متوجه شوید و سپس فرم شرکت خود را انتخاب کنید.

نکته دوم، بررسی ضوابط و مقررات ادارات و ارگان هایی هستند که به شرکت ها نظارت می کنند.

به عنوان مثال، زمانی که شما شرکتی را به ثبت می رسانید ، شرکت شما باید اسناد و پرونده هایی منظم برای هر کدام از ادارات و ارگان هایی که به شرکت شما نظارت مستقیم یا غیر مستقیم دارند را دارا باشد.

به عنوان مثال ادارات و ارگان هایی که به شرکت شما نظارت دارند، عبارتند از

مراجع قضایی، اتاق بازرگانی، اداره مالیات، اداره کار و اداره بیمه.

نکته سوم، مشخص شدن هدف شما از ثبت شرکت است.

هدف شما می بایست با قوانین و مقررات کشور منتخب و اتاق بازرگانی مربوطه مغایرتی نداشته باشد همچنین زمانی که هدف شرکت شما مشخص شد، باید بررسی شود که نوع فعالیت شما نیاز به اخذ مجوز دارد یا ندارد و نوع فعالیت شرکتتان در اتاق بازرگانی مربوطه ثبت شود.

نکته چهارم، شناخت بازار کار و تهیه بیزینس پلن یا برنامه کاری شماست.

شما می بایست بازار هدف خود را به خوبی شناسایی کنید و بر اساس تجربه و فعالیتی که بناست انجام دهید برنامه ریزی کنید و سپس این برنامه را به اتاق بازرگانی یا شهرداری مربوطه ارایه نمایید.(برنامه به صورت تخمینی تنظیم خواهد شد)

ثبت شرکت در بسیاری از کشورهای خارجی به غیر از تامین و پوشش خواسته های کاری شما می تواند با رعایت شرایط و ضوابط کمک به روند اخذ اقامت دائم کشور مورد نظرتان نیز بکند.

همچنین کلیه این نکات، صرفا جنبه عمومی دارند چرا که هر کشوری قوانین و ضوابط مختص خود را دارد، بنابراین می بایست هدفتان را به صورت دقیق مشخص و سپس جویای شرایط ثبت شرکت خود شوید.

اشتراک گذاری این مطلب:

مهاجرت کاری

آیا میدانید مهاجرت کاری در چه صورت امکان پذیر است؟!

بسیاری از متقاضیان در این زمینه مشاوره می گیرند و می خواهند هر چه سریع تر به اقامت کاری از کشوری دسترسی پیدا کرده و صاحب درآمد خوبی بشوند.

توصیه های ما به شما قبل از تصمیم گیری، کسب اطلاعات صحیح درباره شرایط اقامت کاری در هر کشور، بازارکار و تشخیص نقاط ضعف و قوت و در نهایت شرایط اخذ اقامت دائم از کشور مقصد می باشد.

شرایط مهاجرت کاری به صورت کلی به دو دسته زیر تقسیم می شود:

  1. اعلام فهرست جذب نیرو برای مشاغل مورد نیاز توسط اداره مهاجرت هر کشور

هر ساله بر اساس عدم موجودیت و یا کمبود نیروی کار، کشورهای زیادی فهرستی را توسط اداره مهاجرت از مشاغل مورد نیاز کشورشان، منتشر می کنند که متقاضیان بتوانند پرونده های خود را جهت بررسی تحویل داده و درخواست اقامت کاری بدهند، در این صورت کلیه درخواست های اقامت بررسی خواهند شد و در نهایت با توجه به ظرفیت مورد نیاز و حجم درخواست های داده شده، ماهرترین افراد که بیشترین امتیاز را کسب کرده اند، توسط اداره مهاجرت کشور مقصد برگزیده و پذیرفته خواهند شد.

  1. اخذ دعوت نامه همکاری از طرف اماکن تجاری و غیر تجاری مانند ارگان ها، نهاد ها، موسسات یا شرکت های مختلف

اخذ دعوت نامه یا پذیرش کاری، مستلزم یک رزومه کاری قوی می باشد.

مسلماً شما با یک رزومه کاری متوسط نمی توانید به چنین دعوت نامه ای دسترسی پیدا کنید ولی در عین حال رزومه کاری عالی هم چیزی منحصر به فرد و دست نیافتنی نیست چرا که تنها مشخصه یک رزومه مورد قبول درست و بی نقص انجام دادن کارها تا به امروز می باشد.

چنانچه شما رزومه کاری قابل قبولی دارید، می توانید بی درنگ بازار کار خود را در کشور مورد نظرتان شناسایی کرده و جهت اخذ دعوت نامه همکاری اقدام فرمایید.

اشتراک گذاری این مطلب:

مهاجرت قانونی

زمانی که در خصوص مهاجرت تصمیم خود را می گیرید، طبیعتاً به فکر تحقیق کردن می افتید و بیش از هر زمان دیگری مایل هستید از آشنایان یا اطرافیانتان که در کشوری خارجی اقامت دارند، جویای شرایط آن کشور شوید و سوالات خود را بپرسید.

این روش روش صحیحی نیست، به شما توصیه می کنیم که در قدم اول از منابع رسمی درگاه های دولتی هر کشور مانند اداره مهاجرت کمک بگیرید.

منابع رسمی به شما کمک می کنند که تمامی اطلاعات صحیح را در اختیار بگیرید، اطلاعاتی که شاید آشنایان شما نیز از آنها نا آگاهند!

شما نمی توانید در خصوص بحث مهم مهاجرت، به پیشنهادات و تجارب اشخاص اعتماد کنید، چرا که این بحث ارتباط مستقیم با زندگی شما دارد.

پیش زمینه ذهنی بسیاری این است که اقدام کردن از طریق راه های قانونی بنابر پر هزینه بودن، انتظار کشیدن طولانی مدت و مناسب نیست و در عوض اقدام کردن از طریق راه های غیر قانونی را مناسب می بینند چرا که فکر می کنند کم هزینه و همچنین مدت زمان مورد نیاز برای انجام کلیه امورشان بسیار کوتاه است، شاید هم شنیده های اشتباهی موجب ساخت چنین تصویری در ذهنشان شده است!

در هر صورت، این طرز تفکر کاملاً اشتباه است.

چگونه می توان بدون اطلاعات کافی تسلیم صحبت های واهی شد؟!

اقدام از طریق راه های غیر قانونی برای شما خطراتی مانند خسارت مالی و جانی را در پی خواهد داشت و همچنین مسلماً هزینه پرداختی شما بیشتر خواهد بود ، به عنوان مثال شما از طریق قانونی برای اخذ اقامت تحصیلی، کاری، تمکن مالی و یا اقدام می کنید، وجه پرداختی شما به یک شرکت حدود 1000 یورو خواهد بود در حالی که اگر تصمیم شما اقدام از راه های غیر قانونی باشد، باید هزینه گزافی را به افرادی پرداخت کنید که حتی هیچ اطلاعاتی از خودشان هم به شما نمی دهند.

به این ترتیب مطمئن باشید که در خصوص مهاجرت هدف شما هر چه باشد، می توانید از راه های قانونی اقدام کنید.

اشتراک گذاری این مطلب:

اخد اقامت از طریق سرمایه گذاری

این نوع از مهاجرت متعلق به افرادی با توانایی بالای مالی می باشد.

برای سرمایه گذاری در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و دیگر کشورهایی که شرایط سرمایه گذاری دارند ، حداقل به مبلغ 500.000 دلار و حداکثر به 3.500.000 دلار نیاز است.

نکته دیگر که باید در نظر گرفت این است که سرمایه گذاری شرایط و گزینه های مختلفی دارد که شما می توانید گزینه مناسب با شرایط خود را انتخاب کنید، پیشنهاد ما مطالعه و تحقیق دقیق درباره هر کدام از گزینه ها است، چرا که هر کدام از گزینه ها، تفاوت زیادی با دیگری دارد. به عناون مثال، زمانی که شما شرایط دو ویزای سرمایه گذاری EB5 و E2 آمریکا را بررسی خواهید کرد، متوجه تفاوت زیادی خواهید شد.

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که در صورتی که اقامت موقت از طریق سرمایه گذاری اخذ نمایید، شما توانایی کنترل مبلغی که سرمایه گذاری کرده اید را تا چند سال ندارید و در عین حال شرایطی که از شما در بدو اخذ اقامت خواسته شده را می بایست تا زمان مقرر شده تکمیل نمایید.

اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری برای شما همانند دیگر راه های مهاجرت، مزایا و معایب مختص به خودش را دارد. تنها دلیل اینکه در این مورد به شما مطالعه و تحقیق دقیق توصیه می شود، حجم سرمایه ای است که شما می خواهید سرمایه گذاری کنید.

اشتراک گذاری این مطلب:

اخذ اقامت از طریق تمکن مالی

یکی از پر طرفدارترین شیوه های مهاجرتی اخذ اقامت به واسطه تمکن مالی می باشد.

برخی از کشورها به شما این قابلیت را می دهند که از طریق سرمایه ای که در اختیار دارید، اقامت کوتاه مدت و قابل تمدید آن کشور را اخذ کنید.

مدارک مورد نیاز جهت اقدام از این طریق نیز، مدارک خاصی نیستند، در واقع شما نیاز به مدارک شناسایی، عدم سوء پیشینه کیفری و اطلاعات حساب بانکی خود دارید.

به عنوان مثال: انتخاب شما کشور اتریش است.

طبق مقررات اعلام شده توسط اداره مهاجرت اتریش، این اقامت یکساله و قابل تمدید در خاک این کشور می باشد.

اخذ این اقامت به صورت محدود و با شرایط زیر می باشد:

  • عدم سوء پیشینه کیفری
  • موجودیت 15000 یورو سرمایه به ازای هر نفر برای یکسال

جالب ترین نکته این است که بسیاری فکر می کنند، می بایست مبالغ کلانی در حساب بانکی خود داشته باشند تا بتوانند از این راه اقدام کنند، این در حالیست که همانطورکه به عنوان مثال گفته شد اقدام کردن از این طریق برای کشور اتریش، مستلزم موجودیت  15000یورو سالانه به ازای هر نفر می باشد، همچنین این مبلغ از حساب بانکی شما خارج نخواهد شد چرا که اطلاعات حساب بانکی خود را شما از بانکتان دریافت و هنگام ثبت درخواست به سفارت مربوطه ارائه می کنید.

اگر چه اقدام از این طریق شیوه بسیار مطلوبی می‌باشد ولی در هر صورت شما باید از کلیه مقررات مختص به این نوع اقامت آگاه باشید.

به عنوان مثال برخی از مقررات کشور اتریش در خصوص این نوع اقامت را بررسی می‌کنیم: دارنده این نوع اقامت حق دسترسی به بازار کار را تنها در صورت مجوز خاص پیدا خواهد کرد. (در صورتی که شخص تمایل به استخدام شدن داشته باشد)

  • دارنده اقامت، حق ثبت شرکت خواهد داشت.
  • تمدید اقامت، مستلزم حداقل سه ماه حضور دارنده اقامت در کشور می‌باشد.
  • دارنده اقامت، پس از انقضاء تاریخ اقامت خود، حق تمدید، انصراف یا تعویض نوع اقامت خود را در خاک کشور اتریش دارا می‌باشد.

همانطور که خواندید ما به چهار نمونه از مقررات کشور اتریش در خصوص این نوع اقامت اشاره کردیم، حال تصور کنید که تمامی این مقررات را درباره کشور مورد نظرتان را خوانده اید، مسلماً آگاهی از این مقررات به شما اطمینان خاطر می‌دهد که شما بهترین انتخاب را کرده‌اید.

اشتراک گذاری این مطلب:

مهاجرت تحصیلی

اگر هدف شما تحصیل در یکی از دانشگاه های بین المللی و معتبر دنیاست، بی شک این انتخاب یکی از برترین تصمیماتیست که در زندگی خود گرفته اید.
تحصیل کردن در رشته مورد علاقه و در دانشگاه منتخبتان، همانند یک رویاست. از مهمترین ویژگی های بارز تحصیل در دانشگاه های بین المللی می توان آشنایی با زبان دانشگاه منتخب، آشنایی با زبان و فرهنگ کشور مقصد، شناخت پیدا کردن در زمینه های روابط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و … را نام برد.
تحصیلات و پیشرفت در چندین زمینه متفاوت و در عین حال همسو مانند تکمیل دانش زبان، شناخت جامعه در هر بعد، می تواند به شما کمک بزرگی برای دستیابی به اهداف جدید یا عملی کردن اهداف از پیش تعیین شده شما بکند، اما شما باید در مراحل اولیه با دقت و تحقیقات زیادی کشور مقصد، شهر و حتی دانشگاه یا دیگر مرکز آموزشی خود را انتخاب کنید.
برای خودتان چشم اندازی دقیق مشخص کنید، سپس شرایط کشورها، شهرها و مراکز آموزشی را مقایسه کنید، این تنها راه برای دستیابی به هدفتان می باشد.
به عنوان مثال، اگر شما در این امر سردرگمید، می توانید این گونه شروع کنید:
1- مشخص کردن هدف
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که هدف شما از مهاجرت تحصیلی چیست؟!
مشخص کردن هدف دقیقاً اولین گام شماست، شما نمی توانید بدون هدف مهاجرت کنید و منتظر آینده ای باشید که سرنوشت پیش روی شما قرار خواهد داد.
شاید تفکر شما در حالی که این نوشته را می خوانید چنین باشد:
مگر امکان این وجود دارد که تمامی اهداف و برنامه هایی که انسان برای خود مشخص می کند، دستخوش تغییرات سرنوشت نشود؟
در این مورد ما هم با شما هم عقیده هستیم ولی تعیین کردن اهدافتان به این معنی نیست که شما دقیقاً به آینده ای که ترسیم می کنید قرار است برسید. با این کار شما فقط چارچوبی را برای زندگیتان تعریف می کنید و این عمل به شما کمک شایانی در جهت اتخاذ تصمیمات آینده تان می کند، چرا که در آینده و در کشور مقصد، به شما پیشنهادات گوناگون در هر زمینه ای خواهد شد و تنها زمانی می توانید تصمیمات صحیحی بگیرید که چارچوب زندگیتان مشخص باشد.
شما تنها شخصی هستید که دقیقاً می دانید چه انتظاراتی از خود و زندگیتان دارید، پس به راحتی اهدافتان را تعیین کنید!
به عنوان مثال:
تکمیل تحصیلات و برگشتن به کشور
تکمیل تحصیلات و اخذ اقامت دائم از کشور مقصد
دسترسی به بازار کار در کشور مقصد
تأسیس شرکت در کشور مقصد
بدین گونه تمام اهداف خود را بی پروا و جسورانه مشخص و معین کنید.
2- برنامه ریزی تحصیلی
با دقت کامل مرکز آموزشی، رشته و حتی گرایش یا دیگر جزئیات رشته خود را مشخص کنید، همچنین درباره رشته انتخابی خود از منابع رسمی (مانند وبسایت دانشگاه منتخبتان) به صورت دقیق و گسترده تحقیق و مطالعه کنید.
شما باید تمام اطلاعات صحیح را در اختیار داشته باشید و نسبت به این اطلاعات برای تحصیلات خود برنامه ریزی کنید.
به عنوان مثال:
مدت زمان تحصیل
آشنایی با واحدهای تحصیلی
آشنایی با قوانین مرکز آموزشی منتخب
3- تعیین بودجه تحصیلی
با توجه به هزینه زندگی و تحصیلاتتان به صورت تخمینی حساب کنید که به چه مقدار پول نیاز دارید.
شرایط مالی خود را در نظر بگیرید و ببینید که چگونه می توانید بهترین گزینه را انتخاب کنید.
شاید شما حتماً نیاز به بورس تحصیلی داشته باشید، در این صورت شرایط بورسیه های مختلف مانند بورسیه های دولتی، دانشگاهی و خصوصی را بررسی کنید.
احتمال این همه وجود دارد که بورسیه ای به شما تعلق نگیرد، در این صورت باید با توجه به شرایط مالی خود، کشوری را انتخاب کنید که در زمان تحصیل به شما اجازه کارکردن نیز بدهد، چنانچه انتخاب شما این گزینه باشد، باید شرایط بازار کار کشورهای منتخبتان را بررسی کنید.
4- شرایط اقامت پس از تحصیل
ابتدا از خود بپرسید که هدف شما پس از تحصیل چیست؟!
اگر هدفتان وارد بازار کار شدن، تشکیل زندگی یا اخذ اقامت دائم از کشور مقصد باشد، باید حتماً شرایط اقامتتان پس از تحصیل بررسی کنید.
بسیاری از کشورها به شما از لحاظ قانونی امکان اقامت یا اخذ اقامت دائم را پس از تحصیل می دهند، در عین حال بسیاری دیگر به شما این امکان را بنابر قوانین ادارات دولتی مانند اداره مهاجرت کشور منتخبتان نمی دهند، بنابراین باید دقیقاً با اطلاعات کافی و دقیق کشور مقصد را انتخاب کرد.
همانطور که خواندید، برای نجات از سردرگمی و دستیابی به انتخابی صحیح می توانید از فیلترهایی مانند چهار مورد ذکر شده استفاده کنید و فهرستی از کشورهایی که با شرایط شما مغایرتی ندارند را تهیه کنید، سپس از میان این فهرست می توانید به راحتی انتخابی هوشمندانه داشته باشید.

اشتراک گذاری این مطلب: